Annika Saarikko: Voimalla vaalipäivään saakka

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 10.06.2021

Ylihuomenna se sitten koittaa – kauan odotettu kuntavaalipäivä. Luulen, että monet teistä huokaisevat silloin. Niin teen itsekin. Näiden vaalien muutokset ja rajoitukset ovat vaatineet venymistä ja jatkuvaa suunnitelmien muutosta. Korona on kuitenkin kohdellut kaikkia puolueita ja niiden ehdokkaita tasapuolisesti. On pitänyt sopeutua ja mennä eteenpäin. Kun katson taaksepäin kuntavaalikampanjaamme, voin olla kiitollinen ja ylpeä. Olette aivan uskomattoman sinnikästä ja asiaansa uskovaa joukkoa koko porukka. Kiitos teille jokaiselle jo nyt!

Lue lisää

Sotea pitkin ja poikin

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistukseen liittyy paljon kysymyksiä, huolia, pelkojakin. Tähän mennessä yleisimpiin esille nousseisiin kysymyksiin on koottu vastauksia ja taustaa.

Lue lisää

Keskustan eduskuntaryhmän viikkotiedote 4.6.2021

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Pylväs paalutti perustukset sote-keskustelussa • Lisätalousarvio uunista ulos – mitä se tarkoittaa? • Valiokuntapaikat vaihtuivat

Lue lisää

Hyvän mielen kotimaista kananmunaa esille vaalikentillä

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Haluamme nostaa vielä uudelleen hyvän tuulen munateemaa esille ehdokkaittemme ja Keskustan jäsenten toimesta. Keneltäkään kun ei ole jäänyt huomaamatta, että Keskustan TV-mainoksissa on vahvasti edustettuna suomalainen ruoka eli tässä tapauksessa kotimainen kananmuna.

Lue lisää

K-studiossa vieraana Juha Pylväs

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

torstaina 10.6. klo 18 K-studiossa on vieraana Keskustan eduskuntaryhmän tuore puheenjohtaja Juha Pylväs. Lähetyksessä keskustellaan lähipalvelujen tarjoamisesta koko Suomessa ja kotimaisesta yrittäjyydestä.

Lue lisää

Puoluejohto liikkeellä

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Puoluejohto kiertää ahkerasti ympäri maata tavaten suomalaisia ja kannustaen ehdokkaita. Tässä karkea kiertueohjelma. Tarkemmat tapahtuma-ajat ja paikat löytyvät esimerkiksi piirijärjestön sivuilta!

Lue lisää

Valtiosihteeri Maria Kaisa Aula: Turhaa dramatiikkaa maakuntaverokeskustelussa

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Eduskunnassa on loppusuoralla hallituksen esitys sosiaali- ja terveys- sekä pelastustoimen uudistukseksi. Siinä vastuu sote- ja pelastustoimen palveluista siirtyy kunnilta uusille maakunnan kokoisille hyvinvointialueille. Rahoitus tulee hyvinvointialueille suoraan valtiolta. Sairaanhoitopiirien tai sote-kuntayhtymien laskut eivät enää jatkossa kierrä kuntien kautta.

Lue lisää

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs: Hyvää elämää rakentamassa

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Eduskuntaryhmän puheenjohtajana minulla on viikon kokemus. Kuntapäättäjänä olen ollut 20 vuotta. Tuohon aikaan sisältyy paljon tavallisen ihmisen arkea koskettavia päätöksiä, ratkaisuja neuvotteluja ja valtavasti onnistumisia. Kuntapäättäjän tehtävä on olla hoitamassa oman kotikuntansa asioita, jotta meillä kaikilla arki olisi sujuvampaa ja oma yhteisö elinvoimainen. Valtuustosaleissa ei päätetä valtakunnan politiikasta eikä tehdä maakunnallisia päätöksiä. Valtuustoissa päätetään tavallisen ihmisten, sinun ja minun arkisia asioita.

Lue lisää

K-studiot ja ehdokaswebinaarit

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 28.05.2021

Täältä vielä tuoretta tietoa, vinkkejä sekä vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mm. viimeinen ehdokaswebinaari tulossa!

Lue lisää

Keskustan eduskuntaryhmän viikkotiedote 28.5.2021

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 28.05.2021

Juha Pylväs on uusi keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja • Saarikko rahaministeriksi, Kurvinen kulttuuriin • Keskusta oli nuorisovaalien ykköspuolue • Eurooppa-neuvosto tuomitsi Valko-Venäjän toimet • Pitkän tähtäimen liikennesuunnitelma vastaa pääosin Keskustan tavoitteita

Lue lisää

Muiden järjestämiä webinaareja

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 21.05.2021

Lue lisää

Varapuheenjohtaja Markus Lohen viesti kuntavaaliehdokkaille 21.5.2021

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 21.05.2021

Sain puhelinsoiton. Soittaja kertoi omasta kokemuksestaan. Hän oli yrittänyt saada lääkäriajan terveyskeskukseen. Vaiva oli luokiteltu kiireettömäksi. Se sisälsi kuitenkin monia terveysriskejä ja vaikutti arjessa jaksamiseen. Lääkäriaikaa oli tarjottu kolmen kuukauden päähän. Hän joutui turvautumaan yksityiseen lääkäripalveluun, vaikka käynti tuli tuloihin nähden kalliiksi.

Lue lisää