Vielä ehdit vastata vaalikoneisiin!

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Vaalikoneet ja kyselyt - 21.05.2021

Valtakunnalliset vaalikoneet (Yle, Sanoma ja Almamedia) on julkaistu jo jokin aika sitten, mutta ne ovat vielä avoimia vastaamiselle. Tarkista sähköpostisi – Ylen linkkiviestit ovat tulleet osoitteesta vaalikone@yle.fi, Sanoman osoitteesta vaalikone@vaalikone.fi ja Iltalehden (=Almamedian) osoitteesta vaalikone@almamedia.fi. Muista tarkistaa myös roskapostikansio!

Lue lisää

Varapuheenjohtaja Markus Lohen viesti kuntavaaliehdokkaille 21.5.2021

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 21.05.2021

Sain puhelinsoiton. Soittaja kertoi omasta kokemuksestaan. Hän oli yrittänyt saada lääkäriajan terveyskeskukseen. Vaiva oli luokiteltu kiireettömäksi. Se sisälsi kuitenkin monia terveysriskejä ja vaikutti arjessa jaksamiseen. Lääkäriaikaa oli tarjottu kolmen kuukauden päähän. Hän joutui turvautumaan yksityiseen lääkäripalveluun, vaikka käynti tuli tuloihin nähden kalliiksi.

Lue lisää

Keskustan eduskuntaryhmän viikkotiedote 21.5.2021

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 21.05.2021

Eduskuntaryhmä päätti seuraamuksista edustajille Hoskonen ja Kettunen • Eduskunta hyväksyi EU:n rahoituskokonaisuuden • Suomen taloussuunnitelma lähivuosille pureskeltiin eduskunnassa kuluneella viikolla • Virkamiesmalli liikenneveroista ei kelpaa Keskustalle • Terroristit ja terroristien tukijat helpommin rautoihin • Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa ensi viikolla • Kurvisen kuunnelmassa puhutaan politiikan pelisäännöistä

Lue lisää

KYSY MITÄ VAAN KUNTAVAALEISTA

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 19.05.2021

Kysymyksiin olivat vastaamassa puoluetoimiston asiantuntijat

Lue lisää

Tietosuojan muistilista vaalimainontaan

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 14.05.2021

Kuntavaalien lähestyessä tietosuojavaltuutetun toimisto haluaa tukea puolueita, ehdokkaita sekä ehdokkaiden tukiryhmiä vaalityöhön sisältyvässä henkilötietojen käsittelyssä. Olemme laatineet tueksenne muistilistan keskeisimmistä tietosuojasäännöksistä ja vaatimuksista, jotka vaalikampanjoinnissa tulee huomioida. Tietosuojalainsäädännön noudattaminen vaalityössä edistää kansalaisten luottamusta ja tukee demokratiaa.

Lue lisää

Kuntavaalien materiaalipankki

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 12.05.2021

Tule tutustumaan, katso malleja, kokeile ja lähetä valmiita materiaalipaketteja lehtiin ja painoon.

Lue lisää

Ehdokkaan opas - päivämäärät korjattu

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 11.05.2021

Oppaassa on asiaa niin ensikertalaisille kuin konkareillekin. Tämän tietopaketin avulla saat hyvän käsityksen siitä, miten voit rakentaa kampanjasi ja mistä kuntavaalityössä on kyse.

Lue lisää

Facebook-profiilikuvan ehdokaskehys

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 11.05.2021

Jos olet miettinyt, mistä sellaisen kehyksen saa, tässä tulee tietoa

Lue lisää

Uusi ehdokas

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 10.05.2021

Tässä sinulle tiivistys. Sen mukaan pääset toivottavasti nopeasti perille siitä, mihin pitäisi nyt ensimmäiseksi tarttua ja miten sitten jatkaa. Ja näistä ehdokaskirjeistä löydät vaalityössä tarvittavaa tietoa. Kaikki aiemmat ehdokaskirjeet ja niiden materiaali löydät ehdokkaiden omilta sivuilta, jonne tämän kirjeen aineistot johtavat.

Lue lisää

K-studiot ja ehdokaswebinaarit

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 10.05.2021

Ehdokaswebinaarit mm. kuntapäättäjän roolista, alustajana poliittinen sihteeri Helena Pakarinen ja kysy kuntavaaleista: vastaamassa puoluesihteeri Pirkkalainen ja muut puoluetoimiston asiantuntijat!

Lue lisää

Keskiviikkona 12.5. klo 17 eduskuntaryhmän tupailta: Metsistä kasvua Suomeen

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 07.05.2021

Miten turvaamme Suomen hyvänä investointiympäristönä metsäteollisuudelle? Kuinka pidämme huolta suomalaisista hyvistä ja ammattitaitoisista perhemetsänomistajista? Miten voimme nostaa metsiemme jalostusastetta ja korvata fossiilisia polttoaineita?

Lue lisää

Vaalirahoitusilmoitusten tekeminen liikkeelle

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 07.05.2021

Selvityksen vaalikampanjansa rahoituksesta ovat velvollisia tekemään kaikki valtuutetuiksi ja varavaltuutetuiksi valitut. Keskusta suosittelee, että kaikki ehdokkaamme tekevät vapaaehtoisen ennakkoilmoituksen vaalirahoituksestaan.

Lue lisää