Ilmoittaudu Nuorisovaltuustomyönteiseksi ehdokkaaksi!

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Ulkopuolisten materiaalit - 04.06.2021

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitolla on kampanja, jossa Nuva ry:n teeseihin sitoutumalla saat Nuorisovaltuustomyönteinen ehdokas -tunnuksen ja somemateriaalit käyttöösi.

Lue lisää

Hyvän mielen kotimaista kananmunaa esille vaalikentillä

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Haluamme nostaa vielä uudelleen hyvän tuulen munateemaa esille ehdokkaittemme ja Keskustan jäsenten toimesta. Keneltäkään kun ei ole jäänyt huomaamatta, että Keskustan TV-mainoksissa on vahvasti edustettuna suomalainen ruoka eli tässä tapauksessa kotimainen kananmuna.

Lue lisää

K-studiossa vieraana Juha Pylväs

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

torstaina 10.6. klo 18 K-studiossa on vieraana Keskustan eduskuntaryhmän tuore puheenjohtaja Juha Pylväs. Lähetyksessä keskustellaan lähipalvelujen tarjoamisesta koko Suomessa ja kotimaisesta yrittäjyydestä.

Lue lisää

Puoluejohto liikkeellä

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Puoluejohto kiertää ahkerasti ympäri maata tavaten suomalaisia ja kannustaen ehdokkaita. Tässä karkea kiertueohjelma. Tarkemmat tapahtuma-ajat ja paikat löytyvät esimerkiksi piirijärjestön sivuilta!

Lue lisää

Valtiosihteeri Maria Kaisa Aula: Turhaa dramatiikkaa maakuntaverokeskustelussa

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Eduskunnassa on loppusuoralla hallituksen esitys sosiaali- ja terveys- sekä pelastustoimen uudistukseksi. Siinä vastuu sote- ja pelastustoimen palveluista siirtyy kunnilta uusille maakunnan kokoisille hyvinvointialueille. Rahoitus tulee hyvinvointialueille suoraan valtiolta. Sairaanhoitopiirien tai sote-kuntayhtymien laskut eivät enää jatkossa kierrä kuntien kautta.

Lue lisää

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs: Hyvää elämää rakentamassa

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 04.06.2021

Eduskuntaryhmän puheenjohtajana minulla on viikon kokemus. Kuntapäättäjänä olen ollut 20 vuotta. Tuohon aikaan sisältyy paljon tavallisen ihmisen arkea koskettavia päätöksiä, ratkaisuja neuvotteluja ja valtavasti onnistumisia. Kuntapäättäjän tehtävä on olla hoitamassa oman kotikuntansa asioita, jotta meillä kaikilla arki olisi sujuvampaa ja oma yhteisö elinvoimainen. Valtuustosaleissa ei päätetä valtakunnan politiikasta eikä tehdä maakunnallisia päätöksiä. Valtuustoissa päätetään tavallisen ihmisten, sinun ja minun arkisia asioita.

Lue lisää

Keskustalaisia tarinoita Instagramiin

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 04.06.2021

Eräs tapa tehdä yhdessä kampanjaa on yhteinen somettaminen. Instagramin eli IG:n puolella puolue jakaa aktiivisesti Keskustan ehdokkaiden IG-stooreja. Muista siis mainita stooreissa @suomenkeskusta ja tarinasi voi päätyä Keskustan tilille.

Lue lisää

K-studiot ja ehdokaswebinaarit

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 28.05.2021

Täältä vielä tuoretta tietoa, vinkkejä sekä vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mm. viimeinen ehdokaswebinaari tulossa!

Lue lisää

Keskustan eduskuntaryhmän viikkotiedote 28.5.2021

Kuntavaaliehdokkaat - Politiikka - 28.05.2021

Juha Pylväs on uusi keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja • Saarikko rahaministeriksi, Kurvinen kulttuuriin • Keskusta oli nuorisovaalien ykköspuolue • Eurooppa-neuvosto tuomitsi Valko-Venäjän toimet • Pitkän tähtäimen liikennesuunnitelma vastaa pääosin Keskustan tavoitteita

Lue lisää

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen: Vaalitulos on kiinni meistä jokaisesta, ei gallupeista

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 28.05.2021

Keskustalle povataan näissä vaaleissa auringonlaskua. Annetaan ymmärtää, että mediassa julkaistut gallupit ovat yhtä kuin vaalitulos. Ei se näin ole. Gallupit kertovat aina menneestä. Vaalitulos tehdään tulevien parin-kolmen viikon aikana. Ja nämä vaalit käydään jokaisessa Suomen kunnassa ja kaupungissa erikseen.

Lue lisää

Puoluejohto mukana vaalityössä

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 28.05.2021

Puoluejohto pyrkii kiertämään teidän kampanjointinne tukena kaikissa maakunnissa, joissa koronatilanne sen vain sallii. Koronatilanteen vuoksi tilanteet saattavat muuttua nopeallakin aikataululla.

Lue lisää

Näkykää, kuulukaa, tuntukaa – vaalipäivään saakka!

Ehdokkaan tuki ja ohjeet, vaalikampanja - Kuntavaaliehdokkaat - 28.05.2021

Ennakkoäänestys on alkanut ja useampi prosentti suomalaisista on jo käynyt äänensä antamassa. Kaikesta päätellen ennakkoäänestys kasvattaa suosiotaan entisestään. Lähdetään siis täysillä kampanjoimaan ja jatketaan vaalipäivään asti. Kaksi viikkoa jaksaa kyllä!

Lue lisää